vineri, 12 martie 2010

Lady Gaga feat Beyonce - Telephone



Inainte de toate tin sa anunt ca sunt absolut uimita cum , un clip care a fost recent lasant , din prima zi sa aiba 1,400,000 de vizualizari . Incredibil .
Dar atunci cand vine vorba de Lady Gaga , totul este posibl ,
din vreme ce in doar 2 ani a reusit sa ajunga o super- vedeta internationala , care coopereaza cu mari artisti , un fashion - icon , o invitata la orice eveniment monden , un nou curent ...
Pot prevede ca ea va fii o noua " Marlyn Monroe " a zilelor noastre .

Acum , revenind la subiect , ador noul clip in care Lady Gaga a colaborat cu Beyonce , Telephone . Imi plac mult versurile cantecului , culorile si noua atitudine a lui Beyonce ;)) ( desi nu prea as spune ca ii se potriveste ... )
Clip- ul pare o continuare la Paparazzi , si cred ca asa si este . Ideea filmuletului e captivanta , insa nu prea originala .... Adica , dupa ce am ramas fara suflare dupa ce am vizionat Bad Romance , ma asteptam sincer la mai mult de la Telephone .

Probabil reusita lui Bad Romance se datoreaza in mare parte sentimentelor transmise de Lady Gaga , care erau destul de puternice pe atunci .
Oricum , o ador pe Lady Gaga pentru performantele , inventivitatea si vointa de care a dat dovada de fiecare data ... Sper ca macar in cele mai dulci vise ale mele sa ma aflu intr- un statut asemantator cu al ei ( I know it sounds lame ) .



x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.