miercuri, 2 februarie 2011

Accesorii. Cum sa le folosim .

    Hi peep' . Am decis sa fac un post in care sa vorbesc despre folosirea corecta a accesoriilor ( dap , si ele au un cod ! ) intrucat , m-am saturat sa vad accesorii frumoase care isi pierd farmecul in tinute gresite ...! Sa luam un cazul lui Lindsay.


                              Cand vezi poza asta , iti dai seama din start ca ceva nu e in regula. Accesoriile au prea multa "personalitate" in sensul ca desi , relativ , cuprind aceeasi tema , sunt foarte ochioase , astfel incat nu se pot completa una pe cealalta .
                           Ce vreau eu sa intelegeti de aici : 
                       1. Nu conteaza numarul accesoriilor ci faptul cum se imbina impreuna . Regula " less is more " nu e valabila in toate cazurile .
                       2. Asta o sa vi se para cam ciudat ,  dar faptul ca Lindsay a ales accesorii in aceeasi culoare nu e o greseala. Ea s-a gandit la o tinuta "all black" care e super stilish . Asa ca , accesoriile toate intr-o singura culoare nu mai  reprezinta o "teroare"( incepand din sesonul asta hihi ;)) ) . Dar sa nu va ganditi acuma la accesorii roooz pe o rochie roz cu dress roz . No way. Don't go that far . Trebuie sa existe o linie de continuitate . Nu e chiar atat de greu ;) .

          Acum sa luam un inel , si sa incercam sa construim o tinuta .
                  Nu va luati dupa faptul ca acest inel arata pretios si construiti o tinuta de afaceri sau worst , de petreceri . Ganditi simplu . O tinuta casual . Cu o camasa alba ( sau care bate putin spre galben/bej whatever ) din in a carui margini le vei baga intr-o pereche de blugi skinny cu talie inalta , wedges  peep toe cu siret si optional ciorapi crosetati culoare indefinita/lant lung auriu ( fara alte prostii . simplu) . Daca vreti sa aratati intradevar a fashion victim ( insa va trebuie o atitudine pe masura ) adugati la tinuta o pereche de ochelari " cat eye " cu rama maro sau din lemn .


               Mai vreau sa va vorbesc despre accesoriile de plastic, care mi se par o mare idiotenie , arata foarte ieftin ( si chiar sunt ieftine ! ) si ... multe tinere adolescente le prefera . Nu arata bine in ele , nu par nici mature sau nu mai stiu cum . Dar daca adori foarte mult aceste accesorii , ti-as sfatui totusi sa te rezumi doar la cerceii stil anii '80 :




                     Pentru tinutele de party sau de strada ... 


                   As mai vorbi despre o gramada de accesorii , dar mi-e teama sa nu va plictisesc si oricum , mai astept si propuneri .

                                                                         x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.