sâmbătă, 6 februarie 2010

Eyelinerul - Ochii de Pisica




   In materie de machiaj , in anul 2010 am observat ca se poarta foarte mult acei " ochi de pisica " formati cu   ajutorul eyeliner-ului lichid . Eu , personal , pur si simplu ii ador !

In general , folosim eyelinerul lichid pentru a sublinia ochii cu o linie subtire , pentru a face ochii sa para mai mari si genele mai groase . Noua moda este data de cat women . ( din benzile desenate Marvel , " femeia pisica " )

Cand vine vorba de ochii de pisica, incearca sa -ti stergi din minte imaginea iconica , absolut groteasca , a cantaretei Amy Winehouse . Ideea eyeliner-ului este sa ai o privire de " pisicuta " ( Vezi colectiile Louis Vuitton ) . Achizitioneaza unul care sa se usuce repede .


Pentru a reproduce machiajul trebuie sa :

Incepi prin a-ti sprijinii cotul pe o suprafata stabila , iar cu cealalta mana trage de partea laterala a ochiului . Icepe de pe coltul exterior al ochiului si traseaza o linie continua si dreapta pe pleoapa superioara .

Daca vrei o linie mai groasa , traseaz-o deasupra celei deja existente . Daca nu ai folosit eyelinerul lichid pana acum , cumpara pentru inceput unul cu o consistenta cremoasa .

PONT : Efectul felin se poate observa cu usurinta daca nu te dai cu fard de pleoape . Inainte de aplicarea eyelinerului este bine sa te dai cu o baza de machiaj , pentru a acoperi imperfectiunile . Pe langa asta , e bine sa folosesti si un rimel , si sa ai sprancenele bine pensate :) .

x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.