sâmbătă, 6 februarie 2010

Impletiturile

                         
Impletiturile s-au purtat din totdeauna. Acum , mai mult ca niciodata . Din simpla codita impletita in trei pe care o stiai din clasa 1 , au inceput sa apara si alte genuri de impletituri cum ar fi : impletitura spic , diadema si os de peste ( my favourite ).

1.Impletitura spic

Codita  se bazeaza tot pe regula de trei suvite , doar ca , pe masura ce inaintezi cu impletitul , aduni din lateral cate o suvita suport , pe care o adaugi celei care urmeazasa fie impletita .


2.Impletitura os de peste

Imparte parul in doua cozi egale . Ia o suvita din prima coada si uneste-o cu a doua . Nu uita sa strangi tare . Apoi  ia o suvita din a doua coada si uneste-o cu prima , si strange . Acum repeta totul , si tot asa pana cand ajungi la capatul cozii . Retine ca , pentru un look "ca la carte" trebuie sa alegi suvite cat mai subtiri . Just like a fish tale !


3.Impletitura Diadema

 Pentru ca totul sa mearga snur , aplica mai intai un lapte de netezire care are si rol de fixare . Separa parul cu ajutorul unei carari trasate pe mijloc , apoi incepe impletirea chiar din spatele urechii stangi , urcand spre crestet . Suvitele alese treptat pentru impletire trebuie sa aibe aceeasi grosime . Treci atent de crestet si cand ajungi langa urechea dreapta continua impletirea parului intr-o coada clasica .

x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.