vineri, 12 februarie 2010

Rest in peace !



Designerul britanic Alexandre McQueen, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit mort, în această dimineaţă, la domiciliul său din Londra, anunţă BBC în ediţia online.

Informaţia a fost confirmată de către biroul de presă al creatorului. Echipa de medici sosită la faţa locului nu a putut decât să constate decesul, iar poliţiştii au spus că nu există încă informaţii clare cu privire la cauzele morţii acestuia, arată sursa citată.

Familia lui Alexander s-a declarat şocată la auzul tragicei veşti.

Un alt cotidian britanic, Daily Mail, a scris în ediţia sa online că designerul s-a sinucis, gestul extrem al acestuia survenind la trei ani după cel similar făcut de prietena sa, Isabella Blow, despre care se ştie că i-a fost un important susţinător în carieră.

McQueen a fost găsit mort în apartamentul său din Green Park, în jurul orei locale 10.20, iar surse apropiate lui spun că, cel mai probabil, acesta s-a sinucis.

Gay autodeclarat, designerul s-a definit drept “oaia roz a familiei”, el căsătorindu-se în vara lui 2000, cu partenerul şi producătorul său, George Forsyth.

Ceremonia a avut loc pe iachtul din Ibiza deţinut de prinţul Gambiei, iar domnişoară de onoare i-a fost actriţa Kate Moss.

Designer sinonim cu nonconformismul

Desemnat “Designerul Anului” în Marea Britanie, McQueen şi-a început cariera ca ucenic în cadrul companiei Savile Row, unde a învăţat să facă jackete pentru Gieves şi Hawkes.

În 1996, bărbatul poreclit “huliganul modei englezeşti”, a fost ales în funcţia de designer pentru Casa Givenchy.
( articol preluat de pe evenimentul zilei )



Imi pare nespus de rau ca Alexander Mcqueen a murit ... Aseara cand am vazut stirea la televizor , pur si simplu am ramas socata . Nu merita sa se sinucida . Oricat de trist ar fi , ar fi trebuit sa se gandeasca si la cei din jurul sau ... si cum ar reactiona ...
I feel so sad for him.


Alexander Mcqueen , sper ca locul pe care ti le-ai gasit acum sa-ti aduca fericirea pe care n-ai avut-o.



x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.